Feesten & Partijen

Wij streven naar perfectie op

uw bruiloft, verloving, verjaardag of

luxe familie bijeenkomst.

Wij streven altijd naar een zorgeloze belevenis voor u en uw gasten. Saffraan Catering beschikt over alle benodigde faciliteiten om uw feest of partij tot een succes te maken. Wij helpen u graag bij het organiseren en uitvoeren van uw bruiloft, verlovingsfeest of verjaardag. Bent u op zoek naar een cateraar die net zoals u streeft naar perfectie? Lees hieronder meer over onze diensten.

U kunt een uiterst professionele en uitzonderlijk kosteneffectieve cateringservice verwachten die precies is afgestemd op uw bruiloft, verloving of andere luxe bijeenkomst. Onze vriendelijke medewerkers nemen u graag mee in het organiseren van uw feest tot het eindconcept. Wij willen graag uw wensen laten uitkomen door samen met u, uw bruiloft te organiseren en vorm te geven.

Memorabele

Bruiloft

Saffraan Catering heeft al enkele jaren ervaring in het organiseren van unieke Perzische bruiloftsfeesten. Er is maar één dag om te schitteren en dat is op uw bruiloft. Wij zorgen er voor dat alles tot in de puntjes verzorgd is en doen graag dat stapje extra om uw bruiloft onvergetelijk te maken.

In de afgelopen jaren hebben wij bruiloftsfeesten georganiseerd in Het Paleis in Den Haag, De Koning in Amsterdam en in Van der Valk locaties in Eindhoven. Wij blijven altijd onze diensten perfectioneren en streven er naar dat uw gasten niks te kort komen.

Van Oud-Perzische Catering, traditionele aankleding van uw trouwlocatie, buikdanseressen tot aan het inrichten van een shisha-lounge. Saffraan Catering maakt uw bruiloftsfeest tot een unieke beleving waar uw gasten nog lang over zullen spreken.

Contact
Mooi opgemaakte bruiloft tafel met feestsfeer voor bruiloft door Saffraan Catering
Bruidpaar klaar voor verloving door Saffraan Catering

Uitzonderlijke

Verloving

Saffraan catering heeft jarenlange ervaring in het organiseren van Perzische evenementen, bruiloften en verlovingsfeesten. Wilt u uw verloving op een unieke manier beleven samen met uw familieleden, vrienden en collega’s? Verras ze met een Oud-Perzisch of Iraans verlovingsfeest.

Onze chef-kok bereidt zijn gerechten met de hand op traditionele wijze. Om de pure en frisse Oud-Perzische smaken te kunnen garanderen importeert Saffraan Catering zijn ingrediënten uit het Midden-Oosten. Wij verrassen uw gasten met culinaire gerechten waarin de smaak van het Oude-Perzië al hun zintuigen prikkelt.

Contact

Fantastische

Verjaardag

Saffraan Catering organiseert verrassende Oud-Perzische of Iraanse verjaardagsfeesten. Samen met u bespreken wij alle verschillende mogelijkheden; van locatie en aankleding, tot het samenstellen van het menu voor uw gasten en verrassende extra’s.

Wij streven altijd naar kwaliteit en het is ons doel om voor uw gasten een unieke belevenis te creëren. Van buikdanseressen tot aan een speciaal ingerichte shisha-lounge en Saffraan Gin Tonic, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Contact
Verjaardag met verjaardag taart door Saffraan Catering
Tuinfeest buiten met tent en buffet catering door Saffraan Catering

Gezellige

Tuinfeest

Verras uw gasten met Oud-Perzische en Iraanse specialiteiten van de steengril.

Saffraan Catering organiseert een unieke smaakbeleving met gerechten van de steengrill. Samen met u stellen wij een heerlijk menu samen met een unieke variatie aan specialiteiten. Wat dacht u van de Afghaanse Joejeh, een op Perzische wijze bereide kipfilet, gemarineerd in saffraan en gebakken op een stenen grill.

We hebben voor ieder wat wils, van vlees en vis tot vegetarische gerechten. Verras uw gasten met een speciaal opgemaakte desserttafel met vers fruit. Sluit uw feest af met speciaal geserveerde Saffraan Gin Tonic en uw gasten zullen deze unieke beleving niet snel vergeten.

Contact

Contact formulier

    IN WELKE SERVICES BENT U GEÏNTERESSEERD (KIES ALLE VAN TOEPASSING) CateringFotograafOrganiserenDecoratieLicht & GeluidEntertainmentLocatieTaart & Zoetigheden