Visie

In 2020 is de Perzische keuken zo toegankelijk geworden dat het in de top 5 van internationale keukens in Nederland staat.

125

evenementen

55

gasten bediend

650

Locaties

Onze

Misie

Om elke dag dichter bij onze doelen te komen proberen wij dagelijks nieuwe mensen de Perzische keuken te laten proeven. Dit doen we nu door culturele verenigingen te supporten, basischolen uit te nodigen en natuurlijk kleinschalig in Saffraan Restaurant eindhoven en grootschalig op onze catering evenementen. In de toekomst zullen wij dit uitbreiden naar andere kanalen. Wij zijn altijd opzoek naar leuke samenwerkingen en manieren om samen sterker te worden in de maatschappij. Mocht u een idee of voorstel hebben horen wij dat graag natuurlijk.

We zullen u op de hoogte houden via onze pagina ‘’Nieuws’’.

Contact
Saffraan Catering visie film shoot aan buffet tafel
Saffraan Catering visie film shoot aan buffet tafel-6

Onze

Visie

Door middel van de Perzische keuken proberen wij zoveel mogelijk mensen dichter bij de smaakvolle cultuur van het Midden-Oosten te brengen. Het is onze droom om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de Perzische keuken. Dit doen wij door iedereen die nog nooit van de Perzische  keuken heeft gehoord te laten genieten van de smaakvolle gerechten uit Perzië en het Midden Oosten. Onze droom komt uit op het moment dat wij u de Perzische keuken hebben laten beleven en u daar positief door verrast bent. 

Contact

Contact formulier

IN WELKE SERVICES BENT U GEÏNTERESSEERD (KIES ALLE VAN TOEPASSING)

CateringFotograafOrganiserenDecoratieLicht & GeluidEntertainmentLocatieTaart & Zoetigheden