Saffraan
Restaurant

Beleef een culinaire reis

door het oude Perzië en

bezoek ons restaurant in Eindhoven.

Proef de warme, rijke smaken van de Afghaanse en Perzische keuken.
Om de verrassende Perzische keuken te ervaren hoef je niet naar het Midden Oosten af te reizen. Bij Saffraan restaurant beleef je in een aangename entourage namelijk al het goede dat Iran en Afghanistan op culinaire gebied te bieden hebben.

De Perzische keuken is erg gezond en word nog op de authentieke manier bereid. Er worden geen grondstoffen uit blik gebruikt en hierdoor is het makkelijk aan te passen aan bepaalde dieetwensen. Bij Saffraan Restaurant in Eindhoven kunt u gewoon glutenvrij eten.

Proef nu Afghaanse mantu bij ons restaurant in Eindhoven Saffraan Restaurant

Veelzijdige

Kaart

De menukaart van Saffraan toont een ongekende variatie aan unieke specialiteiten. Het mooie daarvan is dat de veelal kruidige gerechten uit Afghanistan doordacht zijn gecombineerd met het frisse karakter van de Iraanse keuken. Wat dacht u van de Perzische mantu, gestoofd deeg, gevuld met gekruid gehakt? Of de joojeh, een op Perzische wijze bereide kipfilet, gemarineerd in saffraan en gebakken op een stenen grill? ‘’We hebben voor elk wat wils, van vlees en vis tot vegetarisch. En ook qua nagerechten bedienen we onze gasten op hun wenken met de meest exotische desserts of een lekkere Oriëntaalse thee.’’

Een aantal jaar geleden was het erg moeilijk om bijvoorbeeld lactosevrije eten te bestellen in een restaurant maar nu is dat verandert en kunnen wij lekkere oosterse gerechten bereiden voor uw lactose en glutenvrije dieet wensen. Omdat wij geen e-nummers gebruiken die veelal in smaakversterkers en houdbare producten te vinden zijn kunt u bij ons ook gewoon genieten van e-nummers arme gerechten.

Reserveer

Contact

Saffraan Restaurant

Info

Wij zijn momenteel opzoek naar nieuwe werknemers – Als jij een enthousiaste werker bent en denkt dat je het in je hebt om onze team te versterken, stuur ons je curriculum en gegevens naar info@saffraanrestaurant.nl en tot snel!

 

Adres

tongelresestraat 321
5672HZ Eindhoven

info@saffraanrestaurant.nl
www.saffraanrestaurant.nl
(+31) (0)40 845 74 70

Contact formulier

    IN WELKE SERVICES BENT U GEÏNTERESSEERD (KIES ALLE VAN TOEPASSING) CateringFotograafOrganiserenDecoratieLicht & GeluidEntertainmentLocatieTaart & Zoetigheden