Zakelijke events

Wij verzorgen uw zakelijke

lunch, diner en of evenement

met zorg en perfectie.

Professioneel en toch uniek zijn? Dat is waar wij voor staan. Laten we samen alle gasten, collega's en medewerkers verrassen door middel van de oud perzische keuken. Bent u op zoek naar een smaakvolle, unieke en verrassende cateraar voor uw zakelijke events? Saffraan Catering biedt verschillende mogelijkheden om uw medewerkers te laten genieten van traditionele gerechten uit Oud-Perzi√ę en het Midden-Oosten.

Wij verzorgen een uitgebreide warme of koude lunch, volledige catering voor een Oud-Perzisch dinerbuffet of een uitgebreid assortiment van Oud-Perzische hapjes tijdens uw zakelijke receptie. Beleef en proef de Oud-Perzische keuken! Van der Valk Hotels, Europort en Holland Casino gingen u al voor.

Frisse

Zakelijke lunch

Wilt u uw medewerkers of klanten verrassen met een unieke en smaakvolle lunch? Saffraan Catering verzorgt een uitgebreide lunch op locatie voor uw zakelijke meeting.

U kunt kiezen uit een menu bestaande uit koude gerechten, warme gerechten of een gecombineerd menu. Wat kunt u van ons verwachten? Een heerlijk vers broodje gevuld met gekruid gehakt en aardappel genaamd Sambosa. Of een traditioneel Oud-Perzisch gerecht bestaande uit Saffraanrijst met kipfilet gemarineerd in Saffraan geserveerd met rode besjes. Vegetarisch? Geen enkel probleem! Wij serveren ook vegetarische gerechten zoals versgebakken naanbrood gevuld met groenten.

Contact
zakelijke en prive lunch op elke locatie met saffraan catering organiseren
zakelijke diner op locatie organiseren met saffraan catering diensten

Unieke

Zakelijke diner

Saffraan Catering verzorgt voor u een uitgebreid zakelijk diner voor uw medewerkers, relaties of klanten. Wij streven naar de complete beleving van onze Oud-Perzische keuken en de eeuwenoude cultuur uit het Midden-Oosten. Wij maken gebruik van bijpassende Perzische muziek en serveren onze traditionele gerechten op Perzische schalen.

Wat kunt u van ons verwachten?
In overleg met u stellen wij een diner menu samen bestaande uit koude gerechten, warme gerechten of een gecombineerd menu. Aanvullend kunt u kiezen voor een dessert menu of bijvoorbeeld een buffet van vers fruit.

Het menu bestaat doorgaans uit drie soorten rijst: Saffraan Rijst, een bruine rijstsoort uit Afghanistan met rozijnen, wortel en amandelschijfjes en een groene rijstsoort uit Iran met verse dille en tuinbonen. Wij serveren verschillende soorten vleesgerechten zoals gehaktballetjes gemarineerd in walnotensaus en verschillende soorten grill-specialiteiten. Uiteraard aangevuld met verse groentes zoals Okra, aubergines en Qormesabzie: spinazie speciaal bereid op Oud-Perzische wijze. Daarnaast kunt u nog kiezen uit diverse koude bijgerechten.

Contact

Charmante

Zakelijke borrel

De Oud-Perzische keuken is erg gevarieerd. Om u kennis te laten maken met de Oud-Perzische keuken maken wij verrassende Afghaanse en Iraanse hapjes. De Oud-Perzische keuken kent vele traditionele smaken en maakt gebruik van verschillende soorten kruiden.

Bolani is een Afghaans hapje en smaakt het lekkerst met Chatni, een smaakmaker uit de Oud-Perzische keuken. Aan een basis van een vruchtenpuree of koriander worden kruiden en smaakmakers toegevoegd zoals tamarinde, azijn, mosterdzaad, knoflook, peper en ui.

Sambosa is ook een traditioneel Afghaans hapje, dat zowel met gekruid als vegetarisch gehakt bereid kan worden. Heerlijk als voorafje, als borrelhapje of voor de lekkere trek tussendoor. Sambosa wordt met de hand bereid en komt ook voor in andere landen, zoals in India en Pakistan. Bent u benieuwd naar alle andere hapjes die wij als catering aanbieden? Neem gerust contact op voor een proeverij!

Contact
zakelijke borrel event evenementen makkelijk organiseren en plannen met saffraan catering

Contact formulier

    IN WELKE SERVICES BENT U GE√ŹNTERESSEERD (KIES ALLE VAN TOEPASSING) CateringFotograafOrganiserenDecoratieLicht & GeluidEntertainmentLocatieTaart & Zoetigheden