Mezze Catering

Boek nu uw bruisende netwerkborrel,

trefzekere zakelijke bijeenkomst of

spectaculaire evenement met ons!

Om uw gasten te verrassen met de Perzische keuken bieden wij een aperitief aan bij binnenkomst en serveren wij verrassende, luxe, hartige of koude hapjes of lichte gerechten in de vorm van walking diner. Wij streven naar vertrouwen op een zeer professionele samenwerking om uw pop-up evenement, uw beurs, congres of andere evenement uniek en onvergetelijk te maken.

Wij streven naar perfectie die exact is afgestemd op uw concept en indruk maakt op uw gasten. Laat ons uw borrel organiseren en met u meedenken om uw netwerkborrel, zakelijke bijeenkomst of uw evenement onvergetelijk te maken.

Appetijtelijke

hapjes

De Perzische keuken is erg gevarieerd en daarom serveren wij verschillende borrelhapjes, tapas, amuse’s en luxe hapjesbuffet. Wij bereiden verschillende oosterse hapjes om lekker bij uw borrel te serveren of tussendoor te laten proeven in uw evenement.

Om uw gasten meteen te verrassen serveren wij bij binnenkomst een frisse amuse onder het genot van een bijzonder aperitief. Hierna kunnen uw gasten een keuze maken uit een smaakvolle gekruid hapje en gaan voor een champagne, wijntje of een saffraan ckocktail met verse limoen en granaatappel.

Ook bereiden wij dagelijks overheerlijke oosterse hapjes, unieke gerechtjes, zakelijke lunch, high tea en verrassende bbq arrangementen. Bent u benieuwd naar alle onze hapjes en bent u een borrel aan het organiseren of een evenement aan het plannen? Neem gerust contact op voor een proeverij!

Contact
Hapjes op buffet tafel voor uw feest of andere events door Saffraan Catering
Oosterse fingerfood hapjes op buffet tafel voor zakelijke event door Saffraan Catering

Oosterse

Fingerfood & bites

Een selectie van onze oosterse fingerfood biedt veel proefgenot en beleving.
Een borrel, een gezellig feestje of etentje? Allemaal goede redenen om lekker uniek uw gasten te verrassen. Saffraan Catering verzorgd afhankelijk van uw bijeenkomst luxe of street fingerfood en lekkere bites. Geen saaie blokjes kaas of bitterballen dit keer maar oosterse fingerfood om letterlijk uw vingers bij af te likken!

Samen nieuwe smaken ontdekken en informeel tafelen is waar het om gaat. Door ons gevarieerde aanbod van klassieke en spannende fingerfood en kleine gerechten wordt uw bijeenkomst een dag om te herinneren.

Contact

Verleidelijke

Walkingdinner

Een oosters walking dinner houdt bij Saffraan Catering in dat wij een aantal verschillende culinaire hoogstandjes uit de Perzische keuken omvormen tot één compleet walking dinner. Het diner zal er prachtig uitzien door de mooie aankleding met verrassende lichte en frisse smaken uit Iran gecombineerd met kruidige smaken uit Afghanistan.

Het voordeel van een walking dinner is dat u en uw gasten niet verplicht zijn om op één zitplaats te blijven zitte, maar alle tijd hebben voor informele contacten. Uw gasten kunnen de gerechtjes gemakkelijk eten want alle gerechtjes worden geserveerd op kleine borden of in glazen coupes. Gasten kunnen genieten van verschillende gerechten en telkens een keuze maken uit frisse, luxe of kruidige Perzische gerechten en drankjes.

Contact
walking dinner organiseren met unieke oosterse gerechten met saffraan catering
netwerkborrel en borrel hapjes op uw locatie voor elke event evenement en lifestyle thema met saffraan catering organiseren

Uitbundige

Netwerkborrel

Staat u op het punt om een borrel te organiseren? Wij denken graag met u mee om uw netwerkborrel of een andere zakelijke bijeenkomst uniek en onvergetelijk te maken. Wij bedenken graag bijpassende borrelideeën voor uw unieke thema door samen met u in gesprek te gaan over uw leuke borrelactiviteiten tijdens uw borrel. Dit doen we natuurlijk onder het genot van lekkere voorbeeld aperitiefjes, borrel hapjes, walking dinner gerechten en luxe nagerechten.

Om uw borrel uniek en verrassend te maken kunnen wij allerlei thema activiteiten vormen zodat uw bijeenkomst op een leuke manier gezellig en interactief wordt. Wij geven tips en zullen actief met u uw evenementen organiseren. U kunt makkelijk en snel een keuze maken uit onze diensten door een persoonlijk gesprek aan te gaan.

Contact

Contact formulier

    IN WELKE SERVICES BENT U GEÏNTERESSEERD (KIES ALLE VAN TOEPASSING) CateringFotograafOrganiserenDecoratieLicht & GeluidEntertainmentLocatieTaart & Zoetigheden