Over Saffraan

Met een fusie van verschillende

smaken, geuren en liefde creëren wij

een ervaring als geen ander.

We zijn trots op ons traditionele erfgoed, dat grote nadruk legt op gastvrijheid. Een niet aflatende passie voor eten en service heeft ons in staat gesteld om grenzen te verleggen en verrassende Iraanse gerechten, desserts en drankjes te leveren. Saffraan Catering is al meer als 10 jaar actief in de horeca branche.

Saffraan is begonnen met het doel de Perzische cultuur op een lekkere manier te promoten. Wij streven naar de complete beleving van onze keuken en de eeuwenoude Perzische cultuur. Zo maken wij gebruik van bijpassende Perzische muziek en serveren wij zo veel mogelijk met mooie Perzische schalen.

Perzische

Eetgewoontes

Goed eten staat in een iraanse bijeenkomst als een iraans bruiloft of verloving centraal. Het eten geeft aan hoeveel de gastheer geeft om zijn gasten. Zodoendte moet het eten altijd meer dan genoeg zijn voor iedereen en natuurlijk met de beste kwaliteit en design geserveerd worden. Saffraan Catering verzorgt met dezelfde gedachtegang al haar modeshow evenementen, tentoonstellingen, kunstevenementen, bruiloften, verlovingen en luxe familiefeesten.

Saffraan Catering maakt gebruik van eeuwenoude Perzische kruiden die ook in het Midden Oosten, zoals in Iran gebruikt worden. Wij bereiden onze gerechten met kruiden als dille, kardemom en Saffraan. Uit liefde voor de Perzische keuken bereiden wij onze gerechten met de hand op traditionele wijze. Om de pure en frisse Perzische smaken te kunnen garanderen importeert Saffraan Catering zijn ingrediënten uit het Midden Oosten en voornamelijk uit Iran. Zo maken wij het traditionele gerecht zoals de iraanse gerecht qormesabzie, oftewel spinazie speciaal bereid op de Perzische wijze, voor een groot gedeelte met geïmporteerde spinazie uit Iran.

Contact
Perzische eetgewoontes
HACCP en werknemers voedselwetgeving

Voedselwedgeving

HACCP en Werknemers

De Perzische / iraanse keuken is aan het groeien en hierdoor word het belangrijker om goed om te gaan met de nederlandse voedselwetgeving. Wij vinden het belangrijk dat onze diensten altijd volgens de voedselwetgeving voldoen aan alle voorwaarden. Het is dan ook vanzelfsprekend dat ons bedrijf voldoet aan de normen van de HACCP voedingsmiddelen inventarisatie.Ook hebben wij een aantal huisregels die de werkzaamheden van onze collega werknemers zo veilig mogelijk maakt. Zij vormen de motor in ons bedrijf en samen zullen wij uw evenement enthousiast ontvangen en zo veilig mogelijk uitvoeren.

Contact

Contact formulier

IN WELKE SERVICES BENT U GEÏNTERESSEERD (KIES ALLE VAN TOEPASSING)

CateringFotograafOrganiserenDecoratieLicht & GeluidEntertainmentLocatieTaart & Zoetigheden