Over Saffraan

Met een fusie van verschillende

smaken, geuren en liefde creëren wij

een ervaring als geen ander.

We zijn trots op ons traditionele erfgoed, dat grote nadruk legt op gastvrijheid. Een niet aflatende passie voor eten en service heeft ons in staat gesteld om grenzen te verleggen en verrassende Iraanse gerechten, desserts en drankjes te leveren. Saffraan Catering is al meer als 10 jaar actief in de horeca branche.

Saffraan is begonnen met het doel om door middel van eten de oosterse cultuur te promoten. Wij streven naar de complete beleving van onze keuken en de eeuwenoude Oosterse cultuur. Zo maken wij gebruik van bijpassende Afghaanse muziek, Iraanse kunst en Arabische aankleding. Afhankelijk van uw gelegenheid kiezen we 1 specifieke regio of we combineren alle gerechten, geuren en kleuren om tot een spectaculaire evenement te komen.

Oosterse

Eetgewoontes

Goed eten staat in het Midden Oosten centraal. Vandaar dat het een van de belangrijkste aspecten vormt als het bijvoorbeeld gaat om het organiseren van een Iraanse, Afghaanse of Turkse bruiloft.

Het eten geeft aan hoeveel de gastheer geeft om zijn gasten. Zodoende moet het eten altijd meer dan genoeg zijn voor iedereen en natuurlijk met de beste kwaliteit en design geserveerd worden. Saffraan Catering verzorgt met dezelfde gedachtegang al haar modeshow evenementen, tentoonstellingen, kunstevenementen, verlovingen en luxe familiefeesten.

Saffraan Catering maakt gebruik van eeuwenoude Oosterse kruiden die vanuit Iran, Pakistan en India worden geïmporteerd.

”Wij bereiden onze gerechten met kruiden als dille, kardemom en Saffraan. Op deze manier kunnen we traditionele gerecht bereiden zoals deze in de desbetreffende regio worden bereid.” (M. Mohseni)

Contact
Perzische eetgewoontes
HACCP en werknemers voedselwetgeving

Voedselwedgeving

HACCP, Weerknemers en Covid-19 maatregelen voor horeca

De Oosterse keuken en met name de Iraanse of Afghaanse keuken is aan het groeien. Om deze groei door te kunnen zetten is het belangrijker om goed om te gaan met de Nederlandse voedselwetgeving. Wij vinden het belangrijk dat onze diensten altijd volgens de voedselwetgeving voldoen aan alle voorwaarden.

Het is dan ook vanzelfsprekend dat ons bedrijf voldoet aan de normen van de HACCP voedingsmiddelen inventarisatie. Ook hebben wij een aantal huisregels die de werkzaamheden van onze collega werknemers zo veilig mogelijk maakt. Zij vormen de motor in ons bedrijf en samen zullen wij uw evenement enthousiast ontvangen en zo veilig mogelijk uitvoeren.

Met de huidige Corona of covid-19 maatregelen zullen we ons nog beter inzetten om dit te kunnen waarborden. Ook hebben we een manier bedacht waarop we onze gasten veilig volgens corona of covid maatregelen kunnen ontvangen.

Contact

Contact formulier

    IN WELKE SERVICES BENT U GEÏNTERESSEERD (KIES ALLE VAN TOEPASSING) CateringFotograafOrganiserenDecoratieLicht & GeluidEntertainmentLocatieTaart & Zoetigheden