Thema en Lifestyle events

Een glamorous gala, modeshow, tentoonstelling,

innovatief pop-up evenement

of een luxe privé-feest?

Saffraan Catering helpt u met het creëren van een unieke beleving voor uw gasten. Onze chef-kok laat zich inspireren door uw thema en is pas tevreden wanneer alle gerechten voldoen aan zijn hoge kwaliteitsnormen. Uit liefde voor de Oud-Perzische keuken bereiden wij onze gerechten met de hand op traditionele wijze. Om de pure en frisse Oud-Perzische smaken te kunnen garanderen importeert Saffraan Catering zijn ingrediënten uit het Midden-Oosten. Wij verrassen uw gasten met culinaire gerechten waarin de smaak van het Oude-Perzië al hun zintuigen prikkelt.

Saffraan Catering streeft altijd naar de complete unieke beleving voor uw gasten. Daarom zijn wij voortdurend op zoek naar passende evenementenlocaties die aansluit bij uw wensen. Onze aankleding van uw evenementlocatie met Oud-Perzische schalen, kaarshouders en bloemen maakt dat uw gasten zich voor even in het oude Perzië wanen. Neem contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Sfreevolle

Lifestyle event

Laten we uw evenement die extra smaakbeleving geven. Wie gezegd heeft dat kunst, mode en eten niet bij elkaar hoort, heeft ons nooit geprobeerd. Deze drie elementen kunnen niet los van elkaar als men alle zintuigen wilt prikkelen. Het is een soort ziel ontmoet lichaam.

Saffraan catering denkt met u mee om uw modeshow, tentoonstelling, kunstevenement of een ander evenement gebaseerd op kunst en mode smaak te geven. Met unieke gerechten uit de Perzische keuken organiseren wij samen met u evenementen gebaseerd op het thema Midden-Oosten.

Contact
luxe en zakelijke event bijeenkomsten organiseren met saffraan catering
1001 nachten event evenement thema organiseren met saffraan catering

Magische

1001 nachten

Een uniek concept voor een avond uit in Oud-Perzische sferen. Saffraan Catering zorgt voor een unieke beleving en een onvergetelijke avond voor uw gasten. Proef van diverse Oud-Perzische hapjes en een buffet met heerlijke gerechten uit het traditionele Midden-Oosten.

Wij willen het magische gevoel van Perzië overbrengen. Daarom zorgen wij voor traditionele aankleding zoals Perzische schalen, kaarshouders en bloemen. De muziek en de buikdanseressen zorgen voor een complete beleving. Daarnaast verrassen wij uw gasten met een speciaal ingerichte shisha-lounge. Dit alles maakt dat u zich voor even in het oude Perzië waant

Contact

Spetterend

Perzisch nieuwjaar

Saffraan Catering verzorgt voor u een traditioneel en compleet aangekleed nieuwjaar- en voorjaarsfeest ‘Nowruz’.

Nowruz, Perzisch voor ‘De nieuwe dag’ is het Perzische nieuwjaar- en voorjaarsfeest dat rond 21 maart wordt gevierd. Dit is de dag waarop familie en vrienden elkaar ontmoeten, er lekkere hapjes worden gegeten en cadeautjes worden weggegeven.

Saffraan Catering verzorgt de complete aankleding en catering voor een traditioneel nieuwjaar- en voorjaarsfeest bij u thuis. Wij versieren uw huis met verse bloemen, slingers, Oud-Perzische vazen en kaarsenstandaards en kleurrijke kussens. Daarnaast verzorgen wij een traditionele Oud-Perzische “de zevenstafel” genaamd Haft Sin. Wij serveren gerechten zoals Samanu (zoete pudding), gedroogd fruit en gerechten waarin ‘Sib’ (appels) en walnoten de basis vormen.
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact
Perzische thema event evenementen organiseren met saffraan catering

Contact formulier

    IN WELKE SERVICES BENT U GEÏNTERESSEERD (KIES ALLE VAN TOEPASSING) CateringFotograafOrganiserenDecoratieLicht & GeluidEntertainmentLocatieTaart & Zoetigheden