Catering

Saffraan Catering

Gepaste catering voor uw gemak

Beleef Memorable

Bruiloften

Droomt u van een bruiloft om nooit te vergeten? Saffraan Catering maakt er samen met u een onvergetelijke trouwerij van. Er is maar één dag om te schitteren en dat is op uw bruiloft en dat is wat wij samen met u gaan doen. Wij zorgen ervoor dat uw wensen uitkomen en alles tot in de puntjes verzorgd is.

Bruiloft & Feesten

Betoverende

Evenementen

Wilt u als bedrijf een professionele en toch unieke catering voor uw zakelijke bijeenkomst? Samen met u zorgen we ervoor dat wij uw gasten, collega’s en medewerkers kunnen verrassen en laten genieten van smaakvolle gerechten uit Perzië en het Midden-Oosten. Wij organiseren en denken graag met u mee om uw zakelijke evenement onvergetelijk te maken. Dit doen wij door een eventuele aanvulling van uw locatie en het organiseren van thema activiteiten.

Event Catering

Eersteklas

Zakelijke Catering

Uniek in Europa organiseren wij samen met u Perzische thema evenementen.
Organiseert u evenementen die raakvlakken hebben met het Midden-Oosten of heeft u altijd al eens een feest met het thema Duizend-en-één-magische-nachten willen organiseren? Neem dan contact met ons op!

Zakelijke Catering

Wereldse

Mezze Catering

In een persoonlijk gesprek, onder het genot van lekkere voorbeeld aperitiefjes, borrelhapjes, walking dinner gerechten en luxe gerechten, bespreken wij uw wensen m.b.t. uw thema. Aan de hand van uw wensen komen wij vervolgens tot een creatieve culinaire invulling met, indien gewenst, bijpassende inrichting en oosterse activiteiten.

Mezze Catering

Experience Our Culture

Door middel van de Perzische keuken proberen wij zoveel mogelijk mensen dichter bij de smaakvolle cultuur van het Midden-Oosten te brengen.

Onze Visie

Kwaliteit

Wij bieden u constante kwaliteit. Deze kwaliteit vindt u terug in zowel ons personeel als in onze gerechten en de complete aankleding van uw bijeenkomst.

Beleving

Door het creëren van een unieke sfeer prikkelen wij al uw zintuigen.

Design

Saffraan Catering hecht waarde aan een mooie presentatie van onze producten en diensten. Dit is zichtbaar in onze traditionele de Perzische aankleding.

Aandacht

Het is altijd ons doel om u een onvergetelijke avond te bezorgen. Wij nemen de tijd om aandachtig gehoor te geven aan uw wensen en denken graag met u mee.

Contact formulier

    IN WELKE SERVICES BENT U GEÏNTERESSEERD (KIES ALLE VAN TOEPASSING) CateringFotograafOrganiserenDecoratieLicht & GeluidEntertainmentLocatieTaart & Zoetigheden